FRENCHIE MEETS SPAIN

ZONDAG 23 JUNI

Na ons buitengewoon leuke ‘Frenchie meets Italy Event’ hebben we weer iets bijzonders georganiseerd: Een verrassende Tapas-/Wijnproeverij in een ontspannen, gemoedelijke Spaanse sfeer.

In navolging van de succesvolle Spanish Wine Week, die dit jaar voor de vierde maal op rij in Ierland gehouden wordt, zal de Spaanse Wijnweek vanaf 17 – 23 juni a.s. ook zijn intrede in Nederland doen bij o.a. Restaurant Frenchie in Haarlem.

Ter gelegenheid hiervan nemen Tim Eleveld, chef-kok van Restaurant Frenchie en Ans van der Weijden, Registervinoloog en Rioja Educator, je op zondag 23 juni a.s. mee naar een van de mooiste wijnlanden ter wereld. Elke streek heeft zijn eigen cultuur, streekproducten en gastronomie. Én zijn eigen wijnen!

Vanaf 17.00u is de ontvangst met een mooi glas Cava. Tim staat in de keuken en heeft mooie gerechten bedacht die we serveren met een proefglas wit, rosé, rood of ja, zelfs sherry! Ans zal je de wijnen laten proeven en vertelt er iets over.

Aansluitend op de proeverij kun je genieten van oa. paella ala Frenchie maar er is veel meer te eten! En met keuze uit een 8-tal Spaanse wijnen in verschillende stijlen en uit verschillende gebieden, die we ook per glas serveren.

Krijg de Spaanse smaak te pakken en laat je onderdompelen in de Spaanse cultuur van Tapas en Vinos de España.

Hasta el 23 de Junio.

WIJN

DATUM & TIJD

ZONDAG 23 JUNI
ONTVANGST 17.00 UUR
AFLOOP 21.30 uur 

DRUIF

KOSTEN

3 PROEFGLAZEN +
3 TAPAS
VOOR € 25 P.P.

WIJNVAT

LOCATIE

FRENCHIE RESTAURANT
Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in en beleef een heerlijke proeverij in Mediterrane sfeer! Reservering en betaling via ans@vinnovation.nl Tel: 0617234190