This is Frenchie!

Welkom bij Frenchie! Een gezellig buurtrestaurant & bar. Fris en ontspannen overdag, warm en knus in de avond. Beide met dezelfde vibe die je nergens anders vindt.

Van het eerste kopje koffie van de dag met een lekker ontbijt tot een uitgebreid gangen diner met bijpassende wijnen kan je bij ons terecht. We serveren heerlijke ontbijt en lunch gerechten, maken funky cocktails en koken te gekke menu’s.

Bij Frenchie draait het niet om een chique, fine dining beleving. Maar gaat het om de spanning achter gezond, vers en funky gekruid eten.

Wij geloven in de kracht van jezelf zijn. Ga zitten, ontspan en voel je thuis. Wanneer je je terug wilt trekken in een hoekje omringd door planten, een cocktail wilt doen aan de bar of netjes wilt zitten voor een diner. Met passie en gevoel voor gastvrijheid proberen wij het verschil te maken.

Kom binnen voor een mooi diner met je geliefde, drankjes met vrienden of een goede kop koffie die je de kunst van ontspanning laat zien.

Get a table

Reserveren is handig!
Om teleurstelling te voorkomen voor diner raden wij het aan om vooraf te reserveren. Reserveren kan heel makkelijke onderaan onze pagina via de Resengo Tool of op onze Facebook.

Reserveren voor ontbijt & lunch is niet mogelijk. Kom gerust binnen lopen.

Voor grotere groepen, feesten, afhuur of catering kan je het beste mailen naar whatsup@frenchie.nl wij denken graag mee met jouw wensen!

Ontbijt & lunch menu

Menu augustus 2018

Dinner menu summer 2018

Drinks & bites

Contact

Wil je graag contact met ons opnemen? Dat vinden wij leuk! Vul onderstaand formulier in en we bellen of mailen je snel. Als je wilt reserveren kun je dat helemaal onderaan de pagina doen bij de Resengo module.